Shopping cart icon

Rezanci od tikvica preliveni gustim umakom od rajčice

Rezanci od tikvica preliveni gustim umakom od rajčice

 

Sastojci umaka od rajčice za 2 osobe:

  • 2 konzerve od 240 g pasirane rajčice
  • 2 mala luka
  • 1,5 žličica smeđeg šećera (ovisno o slatkoći rajčice)
  • Maslinovo ulje
  • Sol, papar
  • Svježi bosiljak
  • Svježi origano
  • Svježi peršin
  • 4 režnja češnjaka
  • Svježi krastavac dužine 15 cm
  • 1 žličica soya sosa
  • ½ žličice Dijon senfa
  • 1-2 žličice dimljenog BBQ umaka (možete koristiti i više ako želite)

 

Priprema:

Na ulju popržite luk sa smeđim šećerom, karamelizirajte, a zatim ubacite sve sastojke osim krastavca u ArtMix posudu. Programom za krem juhu napravite umak od rajčice i kad je gotov ubacite krastavac.

Sirove tikvice narežite na duge ploške, tako da izgledaju kao tjestenina za špagete.

Sastojci za izradu veganskog parmezana:

  • dvije šake indijskih oraščića ili kikirikija/oraha
  • 3 žlice pahuljica pivskog kvasca

Priprema:

  • Pomiješajte sastojke u MixSy’ staklenki.

Serviranje:

  • Špagete od tikvica staviti na tanjur, preliti s umakom od rajčice i posuti veganskim parmezanom.

 

 


Objavio: 19.5.2022. 14:00:00 Zepter International | sa sljedećim brojem komentara: 0
Zepter Kuharica
Dijeli:
Zepter logotype Proizvod je uspješno dodan u vašu košaricu! Bags Idi u košaricu