ZEPTER SMARTLIFE 

Zepter je proizveo sustav koji će vam skratiti vrijeme provedeno u kuhinji i pružiti više slobodnog vremena. Zepterova revolucionarna tehnologija spaja indukcijski štednjak s radio digitalnom termokontrolom i zvučnikom, stvarajući potpuno automatizirani i nesmetan postupak kuhanja, bez vaše prisutnosti.

ZEPTER RADIO DIGITALNI TERMOKONTROL

Radio digitalni termokontrolor ima digitalno korisničko sučelje, elegantan i moderan dizajn tečvrstu ergonomsku dršku. Pruža vam mogućnost izbora načina kuhanja(bez masnoće ili vode), sadrži mogućnost programiranja željene temperature i vremena kuhanja te potpunu kontrolu nad cjelokupnim procesom kuhanja.

Jednom kad je programiran, ovaj pametni sustav automatski održava temperaturu i vrijeme kuhanja te se po potrebi i isključuje. Povrh svega, Radio Digitalni termokontroler djeluje kao „čuvar hrane“ jer je u potpunosti interaktivan s ostalim Zepter radio uređajima.

Zepter Radio Digital Thermocontrol

ZEPTER BUZZER

Zepter Buzzer je uređaj za daljinsko upozoravanje, koji se interaktivno povezuje s digitalnim termokontrolerom, obavještavajući na daljinu o programiranoj temperaturi i vremenu tijekom kuhanja. Zepter Buzzer je osobni kuhar, upozoravajući vas bilo gjdje u krugu od 30 metara, ukoliko je potrebno vaše prisustvo.

Zepter Buzzer

ZEPTER RADIO INDUKCIJSKI ŠTEDNJAK

Zepter radio indukcijski štednjak odlikuje se novom tehnologijom koja mu omogučava komunikaciju s digitalnim termokontrolerom i Zepter Buzzerom, te drži sam postupak kuhanja pod nadzorom. Pritiskom na tipku, Zepter radio indukcijski štednjak odmah podešava i održava temperaturu kuhanja te po potrebi automatski zaustavlja postupak kuhanja u skladu s parametrima postavljenima na Zepter Radio Digitalnom Termokontroloru.

Čitav asortiman Zepter Masterpiece posuđa ima patentirano akutermalno dno koje savršeno funkcionira s novim radio indukcijskim kuhalom, kako bi vam omogućilo pripremu izvrsnih jela u skladu s Zepterovom filozofijom zdravog kuhanja. Radio indukcijski štednjak kompatibilan je sa svim vrstama magnetskog lonca, tave ili posude.

Zepter Induction Cooker

ZEPTEROV NEZAVISNI PAMETNI SUPERIORNI MULTISISTEM:

  • UŠTEDA ENERGIJE –ne troši toplinu za kuhanje i grijanje hrane
  • UŠTEDA HRANE – uživajte u više svježe kuhane, zdrave hrane
  • ŠTEDI VRIJEME – više slobodnog vremena za vas i vašu obitelj
  • UŠTEDA NOVCA
  • APSOLUTNO JE SIGURAN
  • ŠTITI VAŠE ZDRAVLJE

Zepter Thermocontrol