PREĐITE POSTOJEĆE KODOVE LUKSUZA

U čarobnoj zemlji Provansi, tako bogatoj čudima, proizvodimo naše parfeme.

Ponovno otkrivajući jedinstveno umijeće drevnih majstora parfema i vjerno slijedeći metode koje su se prenosile s generacije na generaciju, proizvodimo okuse, akorde i senzacije za koje se mislilo da su izgubljeni.

Svaka biljka se suši, dugo se infuzira u najfinijem alkoholu, a zatim lagano preša. Ovo izvlači inherentnu bit biljaka koje naš destiler miješa prema svojim tajnim formulama. 

Naš talent je stvoriti nove mirisne emocije s apsolutima koje smo pronašli u ovom dijelu Provanse.

Rijetki parfemi nude VAŠ olfaktorni potpis.

luxury_overdose-(1)

LUXURY OVERDOSE

LE PERFUME (Unisex)

Le Parfum je potpuni cvijet naranče koji obavija istočnjačke i cvjetne note. Riječ je o suvremenoj viziji umjetnosti nošenja i dizajniranja parfema spajanjem začinskih nota ružičastog papra i istočnjačkih nota sandalovine, mošusa i jantara. Svježi osnaženi istočnjački miris jedinstvena je kompozicija, zahvaljujući svježem finišu absinta i lista bršljana.

Glavne note: žuta mandarina, lišće bršljana, ružičasti papar
Srčane note: cvijet naranče, jasmin sambac, ylang ylang, armoise (apsint)
Bazne note: pačuli, sandalovina, drvo kašmira, vanilija, jantar, mošus

le_parfum-(1)

LUXURY OVERDOSE

BLACK ORCHID (Unisex)

black_orchid-(1)

Prepustite se  sofisticiranosti i senzualnosti najneuhvatljivijeg i najelegantnijeg cvijeća, crne orhideje, i doživite rijetkost u svom najboljem izdanju. U prvom planu, raskošna doza kalabrijskog bergamota i ružičastog papra, a ispod, čisti  miris  kardamoma i crne orhideje, povezuju parfem u nezaboravan trag. Black Orchid evocira čisti magnetizam, mistične ljetne noći, jedinstveni luksuz.

Glavne note: kalabrijski bergamot, ružičasti papar
Srčane note: crna orhideja, kardamom, pelargonija
Bazne note: Kremasti jantar, Amberwood, Apsolut piskavice, Dragocjeno drvo, Prozirni mošus

LUXURY OVERDOSE

PLUIE D'OSMANTHE (Femme)

Slatka senzualnost absoluta osmantusa osvježena jutarnjom rosom, baršunasta nota indijske Davane, opojna slatkoća jasmina  pomiješana s ružama i pojačana notama mira, životinjska snaga jantara, mošusa i pačulija, čine Pluie d'Osmanthe jedinstven, svjež i tjelesni miris.

Glavne note: Bergamot, Mandarina, Cassis, Davana
Srčane note: akord jutarnje rose, osmantus, absolut, neven, jasmin, ruža
Bazne note: sandalovo drvo, drvo kašmira, mir, pačuli, vanilija, amber, mahune tonke, mošus

pluie_d_osmanthe-(1)

LUXURY OVERDOSE

EXTATIC GARDENIA (Femme)

Privlačni  mirisi jasmina, ruže i jantara susreću se sa senzualnom raskoši koju nude Gardenia i mošus kako bi otkrili elegantan i bezvremenski ženstveni miris.Fascinantna igra narančinog cvijeta i bijelog drva daje dašak istočnjačke tajanstvenosti i luksuznog olfaktivnog užitka. Extatic Gardenia je dobro orkestrirana simfonija nota koja osvaja i opija osjetila.

Glavne note: cvijet naranče, ruža
Srčane note: Gardenija, Jasmin, Jantar
Bazne note: vanilija, bijelo drvo, mošus

extatic_gardenia-(1)

Luxury_Overdose_Zepter

LUXURY OVERDOSE DISCOVERY SET 

Luxury  Overdose  Discovery Set sastoji se od 10 ml bočice parfema s raspršivačem u metalnom kućištu koja se može ponovno puniti, a predstavlja četiri najizvrsnija mirisa ove etikete.

Black  Orchid, Extatic Gardenia, Pluie d`Osmanthe and Le Parfum. 

Prepustite se  olfaktivnim  čudesima ove četvorke francuske visoke parfumerije i budite uvjereni znajući da ćete kamo god lutali ostaviti trajan dojam. Bilo da se radi o poslu, vikend odmoru u gradu ili dugom odmoru, naš luksuzni mini set je sve što vam treba. Prikladno pakiran za putovanje, darivanje nekome posebnom ili samo za vašu torbicu.

discovery_set-(1)