KVALITETA I ELEGANCIJA U SVAKOM DETALJU

Samo kreacija koja budi emocije može imati posebnu vrijednost i zaslužuje našu pažnju jer čini naš život lijepim.

U našem životu se događaju mnoge prilike koje pozivaju na lijepo i nezaboravno slavlje. Vjenčanja, novo dijete, punoljetnost, rođendani, mature, promocija na poslu, godišnjice vjenčanja, vrijedne kupnje ... To su događaji kada svoju radost želimo podijeliti s najbližima i najdražima.

Bilo da se radi o proslavi ili svakodnevnom ručku, nije samo pitanje forme ili navike; ti događaji predstavljaju potrebu suvremenog čovjeka da njegov život učini boljim i sretnijim.

Čaša je postala simbol gostoprimstva i izraz naše radosti što smo domaćini. S njom šaljemo jednostavnu poruku obojenu najljepšim emocijama: "Dobrodošli!" To može biti kratki neočekivani posjet ili poziv na svečani ručak ili pak obiteljsko slavlje - čaša na stolu predstavlja nas, čineći te trenutke ugodnijim i svečanijim.

Čaše, a još više čaše na stalku, simbol su prijateljstva, svetosti i razumijevanja; oni pozivaju na opušteniji, srdačniji i prijateljski razgovor. Ali to nije slučaj sa svakom vrstom čaše. Odabir kompleta za piće osjetljiv je zadatak, više nego što to početno itko može pretpostaviti. Kultura postavljanja stola podrazumijeva ne samo ekonomičnost, nego i osjećaj gostoprimstva. Samo oni ljudi koji razumiju i cijene estetiku postavljanja stola znaju kako odabrati prave vrijednosti i kako uživati u ljepoti susreta s drugim ljudima.

PREDNOSTI PROIZVODA

Zepter setovi za piće imaju najbolje karakteristike u smislu: materijal, praktičnost i funkcionalnost, dizajna, državanja ( pranja ).

Postoje razni ekskluzivni setovi: La Perle , Princ, Barun, King, Taiga, Conte, Astra. Ova prelijepa imena govore sama za sebe. To su umjetničke kreacije za svaku prigodu, harmonični spoj kvalitete i funkcionalnosti, klase i avangardnog stila. Koji je zajednički nazivnik naših ekskluzivnih kompleta?

Izrađeni su od plemenitog čelika ( CrNi 18/10 - vječnog, neuništivog nehrđajućeg čelika); nijedan dio seta ne može se razbiti ili oštetiti; (osim toga, čaše su neprozirne, pa nitko osim vas neće znati koliko su pune).


  • Kompleti su dostupni i s dekorativnim zlatnim rubovima; Zapravo, ova luksuzna pozlatnaod 24 -karatnog zlata povećava njihovu kvalitetu i estetiku.
  • Njihov dizajn je ekskluzivan, lijep i neprolazan. (Savršeno se uklapaju u svaki interijer, sa modernim i klasičnim namještajem.)
  • Svaka vrsta pića zadržati će svoj specifičan izvorni okus. (Ne postoji kemijska reakcija između čaše i njenog sadržaja.) Zahvaljujući debljini čaše i kvaliteti materijala, svjetlost i temperatura ne mogu utjecati na kvalitetu pića.
  • Jednostavni su za održavanje i spremanje.

ZNAČAJKE PROIZVODA

Svaki dio izrađen je od vrhunskih materijala: nehrđajući čelik, srebra 999 i 24-karatnog zlata. Čelik je osnovni materijal, a srebro i zlato se koriste za dekoracije. Vrhunska tehnologija primjenjuje se u oblikovanju nekih dijelova kompleta, a svaki dio je završen posebnim procesima koji su cijenjeni u cijelom svijetu.

Zepter setovi za piće i deserte kreirao je tim u čijem su sastavu razni specijalisti: procesnih inženjera, inženjera, fiziologa, kušača, psihologa i dizajnera.

Sam proces proizvodnje vrlo je složen. Takve jedinstvene proizvode moguće je napraviti samo objedinjavanjem znanstvenih spoznaja, majstorstva i umjetničkog dizajna.