POBOLJŠAVA KVALITETU VAŠEG ŽIVOTA

ZADOVOLJSTVO DOBRE VODE U SVAKOJ KAPI

Nečišta voda ima puno veći utjecaj nego samo na naše zdravlje. U našem kućanstvu, gdje se voda koristi za raznovrsne svrhe, osim za piće, njena loša kvaliteta predstavlja gnjavažu i izvor je problema u svakodnevnom životu. Naslage kamenca su vjerojatno najveći problem - on će uvijek nastati, posebno prilikom zagrijavanja vode. Svakodnevna uporaba tvrde vode, potiče stvaranje kamenca.

Kao univerzalno otapalo, voda otapa minerale– uglavnom kalcij i magnezij - dok se kreće kroz tlo i stijene. Ovi minerali zadržani u otopini su najviše odgovorni za tvrdoću vode. Što je više minerala u njoj, to je voda tvrđa.


SIGURNO I EKOLOŠKI

Izmišljeno je nekoliko metoda kojim možemo omekšati tvrdu vodu, no ove metode su vrlo skupe i nisu u potpunosti učinkovite. Zepter je pružio konačno rješenje problema tvrde vode u vašem kučanstvu. Još jednom, kako bi poboljšali i zaštitili svoje zdravlje i podigli standard svog života.


ŠTO CLEANSYMAG RADI RADI S VODOM?

U zavojnici postavljenoj izravno na cijev stvara se elektromagnetsko polje. Polje ima promjenjivu zvučnu frekvenciju raspona od 1-5 KHz. Različite frekvencije utječu na različite minirale, razbijajući molekularne veze minerala i vode s kojom su kombinirani.

Kristali kalcija i drugih minerala, koji u hladnoj vodi imaju oštre obrise, postaju sve manji i zaobljeniji, gubeći većinu svoje sposobnosti za mješanjem. Kao rezultat mikro trenja između molekula minerala i naslaga kamenca, kamenac se otapa i nestaje. Mineralne soli se više ne talože na stjenke instalacija i aparata. One se lako uklanjaju i ne stvara se kamenac.

Magnetsko polje smanjuje površinsku napetost vode koja stoga ima veće svojstvo otapala. CleanSymag voda ima istu tvrdoću, ali ne gubi svoja osnovna organska i kemijska svojstva. Stvoreno polje poboljšava topivost kisika u vodi i stabilizira pH vode. Zbog veće količine otopljenog kisika i zadržanog ionskog sadržaja kalcija u vodi, CleanSymag pospješuje asimilaciju vode u ljudskom organizmu.

Cleansymag poboljšava izgled rublja. Vlakna postaju mekša i manje podložna oštećenjima. Boje dulje ostaju izrazite. Ovakva voda brže i lakše uklanja nečistoću s pločica, toaleta i umivaonika. 

Nema više žutih mrlja. Nema više mrlja na staklu i keramici.


PREDNOST PROIZVODA:

  • CleanSyMag spriječava preranu zamjenu instalacija u vašem domu.
  • Za popravak i zamjenu opreme, platit ćete četvrtinu manje.
  • Računi za struju će biti manji za 40%**
  • Za 30% se produžava uporabni vijek kućanskih aparata
  • Štiti od korozije
  • Smanjuje potrošnju detrđenata 30%
  • Štedi vaše dragocjeno vrijeme. Zagrijava vodu u bojlerima i centralnom grijanju je 30% brže!

*krajnji rezultat ovisi o fizikalnim i kemijskim karakteristikama vode kao što su: temperatura, pH vode, tvrdoća i ostali faktori.