SUSTAV ZA PROČIŠĆAVANJA ZRAKA

INOVACIJA KOJA DAJE ČIST I ZDRAV  ZRAK  

Reproducirajući prirodne mehanizme, Therapy Air® iOn jednako je multifunkcionalan, tehnički napredan i moderan kao i jednostavan za upotrebu. Omogućiti će vam uživanje u čistom šumskom zraku svuda oko vas.

Naš jedinstveni petostupanjski sustav za pročišćavanje zraka stvara oko 1 236 000 negativnih iona po cm3, što predstavlja dvostruko veću količinu negativnih iona od one koja se nalazi u zraku u najzdravijim okruženjima kao što je na primjer zrak u blizini velikih vodopada. 

Rješava neke od najvećih problema  današnjice: zagađenje životne sredine što izaziva mnogobrojne bolesti, među njima i učestalu pojavu gripa, tu je i zagađenje zraka uslijed čega mogu nastati alergije, respiratorne i srčane bolesti, kao i rak. 

Zepter-Therapy-Air-Ion-2

NAJBOLJI PROČIŠĆIVAČAČ ZRAKA NA TRŽIŠTU

Već je 3 puta proglašen najboljim pročišćivačem zraka na tržištu  prema istraživanju nezavisnih stručnjaka (Njemačka 2016. 2019, 2020.).

U travnju ove godine prestižni njemački GUI laboratorij je  potvrdio certifikatom da Therapy Air iOn uklanja i SARS-CoV-2 iz zraka.

Therapy Air iOn je  sofisticirani  i vrlo učinkoviti sustav za pročišćavanje i ionizaciju zraka koji uklanja 99,99% čestica u zraku. Takav 99,99%  pročišćen zrak bez virusa, bakterija i otrovnih tvari  u svakom zatvorenom prostoru je preduvjet za dobro zdravlje i jedina je prava i zdrava investicija za domove, urede, škole i vrtiće, sportske i rekreacijske centre, ugostiteljske objekte – za sve zatvorene prostore.

Novo istraživanje povezuje onečišćenje zraka s većom stopom smrtnosti od koronavirusa. U područjima koja  imaju visoku razinu onečišćenja zraka rizik od zaraze i stopa smrtnosti oboljelih od COVIDA-19  je značajno  veća nego za stanovništvo koje živi u područjima s čistijim zrakom.

Nastavni zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar je testirao uređaj (listopad 2020) i dao preporuku za njegovo korištenje u svim zatvorenim prostorima zbog utvrđenog značajnog smanjenja broja bakterija, virusa, plijesni u zraku u roku od samo jednog sata od početka rada. 

U svijetu koji  više nego ikad ovisi o onome što naš zrak prenosi, kupnja i korištenje pročišćivača zraka Therapy ima više smisla nego ikad.

PWC-570_03

TherapyAir_ION_01

5 FILTERA, JEDINSTVENA BARIJERA

Zepter Therapy Air® iOn sadrži 5 različitih filtera za pročišćavanje zraka:

1. ANTISTATSKI FILTER: uklanja veće čestice prašine, plijesni, peruti i dlaka kućnih ljubimaca itd.

2. ANTIBAKTERIJSKI FILTER: uklanja preostale sitne čestice prašine, bakterije veće od 1 mikrona i pelud, istovremeno štiteći HEPA-filter smješten pored njega.

3. HEPA-FILTER: eliminira sitne čestice prašine i duhanskog dima, dok antibakterijski tiabendazol (organski antibakterijski spoj) uklanja bacile, spore plijesni i klice čime se sprječava rizik od infekcije.

4. ANTIALERGENSKI FILTER: mješavina srebra, apatita (minerala) i antibakterijskog sredstva koja je posebno učinkovita protiv bakterije Legionella koje su posebno opasne za bebe. Filter sadrži ekstrakt lišća ginko bilobe koji je vrlo učinkovit u liječenju astme, plućnih bolesti i problema s cirkulacijom te za uklanjanje uzroka alergija, virusa gripe i bakterija.

5. FILTER S AKTIVNIM UGLJIKOM: eliminira neugodne mirise hrane, otrovne plinove i druge mirise zahvaljujući svojim visokim apsorpcijskim karakteristikama.

Pročišćeni zrak ulazi u modul koji sadrži ugrađeni ionski generator koji je obogaćen negativnim ionima.

TAir-pollutions-(1)

PROČIŠĆAVANJE ZRAKA

Tih i učinkovit, uređaj Therapy Air iON sastoji se od sofisticiranih mehanizama i posebnih pojedinačnih komponenti koje mu omogućuju jednostavno pokretanje:

  • ventilator usisava zrak iz sobe i provodi ga kroz sustav filtera;
  • pročišćeni zrak tada prolazi kroz generator negativnih iona i biva obogaćen negativnim ionima;
  • kada je koncentracija negativnih iona dovoljno visoka, negativni ioni i pozitivno nabijene čestice kućne prašine i mikroorganizme koje lebde u zraku međusobno se privlače;
  • čestice kućne prašine postaju teže i prije nego padnu na tlo, Therapy Air® iOn ih potpuno uklanja sustavom filtera;
  • pročišćeni zrak se zatim vrača u sredinu.

TherapyAirION_Black-1

BENEFITI NEGATIVNIH IONA

Negativni ioni su atomi kisika s dodatnim elektronom. Oni su stvoreni u prirodi pod utjecajem vode, zraka, sunčeve svjetlosti. Najveća koncentracija negativnih iona je u blizini slapova, protočne vode, oceana, na plaži, u šumama i nakon grmljavinske oluje.

Možete li zamisliti okus zraka i osjećaj nakon kiše na plaži? Ono je uzrokovano učincima negativnih iona.

Negativni ioni mogu neutralizirati pozitivne ione i štetu koju oni prouzrokuju u ljudskom tijelu. Na taj način ponovno uravnotežuju bioenergetska polja te slijedom toga ostvaruju poboljšanje svih tjelesnih funkcija i podižu energiju.

Zepter Therapy Air Ion

Benefits of Negative Ion

NEGATIVNI IONI - "VITAMINI ZRAKA":

  • Podižu razine fizičke energije
  • Poboljšavaju cirkulaciju krvi
  • Poboljšavaju metabolizam
  • Osnažuju imunološki sustav tijela
  • Sprječavaju mnoge bolesti
  • Ublažavaju simptome alergije, astme i dišnih bolesti
  • Ubrzavaju proces oporavka
  • Umanjuju glavobolje
  • Neutraliziraju posljedice stresa
  • Pomažu pri uklanjanju straha i depresije
  • Podižu raspoloženje
  • Potiču dobar san
  • Smanjuju opasne posljedice stresa
  • Pomlađuju tijelo
  • Pomažu u boljoj koncentraciji i pamćenju
  • Potiču kreativnost i mentalnu snagu

4Therapy-photo_transparentB_1