POTPUNO RJEŠENJE ZA ČIŠĆENJE

Kombinirajući vrhunsku tehnologiju i prirodnu snagu pare - KOMPLETNI SUSTAV ČIŠĆENJA 6 u 1 - tvrtke Zepter, Tuttoluxo, nudi vrhunski doživljaj čišćenja i time nadmašuje konvencionalne uređaje za čišćenje.

S 6 glavnih funkcija, 3 pomno osmišljena sustava, 4 razine filtracije, pametnim značajkama rukovanja i velikim brojem dobivenih dodataka, Zepterovim kompletnim uređajem za čišćenje jednostavno je rukovanje i održavanje. 

Upotrebom najmoćnijeg dezinfekcijskog sredstva, uređaj Tuttoluxo štiti naše zdravlje i okoliš te istodobno postiže rezultate profesionalnog čišćenja na bilo kojoj površini. Uz dobiveno profesionalno glačalo, svi nabori s odjeće sami će nestati. Para će prodirati duboko u tkanine, dezinficirajući ih ali i istovremeno štititi.

6 U 1

Tehnološki napredan i multifunkcionalan, s širokim rasponom dodataka koji se savršeno uklapaju u bilo kakvu upotrebu, površinu ili odjeću. Zašto imati šest pojedinačnih uređaja ako možete imati uređaj šest u jednom s istim mogućnostima?

Tuttoluxo2_fullwidth

1. USISAVANJE – mokro i suho 
koristeći vodeni filter

TUTTOLUXO je usisavač visokog učinka. Može se koristiti u bilo kojoj situaciji za jednostavno i učinkovito čišćenje: SUHO USISAVANJE, uklanjanjem prljavštine i čestica prašine te mokrim usisavanjem svih vrsta tekućina. 

Osim profesionalnog svojstva čišćenja usisavanjem, Tuttoluxo također filtrira zrak, koristeći jedinstveni sustav raspršivanja koji pametno zarobljava sve čestice prašine i uklanja čak i najsitnije čestice prašine iz zraka. Niti jedna vrećica za usisavač nikada ne bi mogla to učiniti sa svojim poroznim papirnatim “filterom”.

2. ČIŠĆENJE I DEZINFEKCIJA PAROM

Para ima mnoge koristi i brojne prednosti kada je u pitanju čišćenje. Visoka temperatura pare sterilizira i uništava sve bakterije i mikrobe. Tlak pare lako uklanja i najtvrdokorniju prljavštinu i površinu, bez uporabe štetnih kemikalija i prodire u najsitnije prostore do kojih većina konvencionalnih uređaja za čišćenje ne može doći.

Uživajte u prirodnoj dezinfekcijskoj snazi pare uz Tuttoluxo!

3. PARNO ČIŠĆENJE I USISAVANJE

u isto vrijeme

TUTTOLUXO 6S/6SB istovremeno koristi snagu pare i usisavanja tako što kombinira njihove prednosti. 

Kontinuirani pritisak pare i visoka temperatura od 148°C, sterilizira i prodire duboko u sagove, madrace i presvlake, ubijajući čak grinje, a za to vrijeme učinkovita snaga usisavanja, usisava prljavštinu kao i ostatke grinja. Bojler se može napuniti tijekom uporabe, bez nepotrebnog gubljenja vremena. 

TUTTOLUXO je jednostavno SAVRŠEN!

4. PROFESIONALNO GLAČANJE NA PARU

Vertikalno horizontalno

Glačalo na Tuttoloxo uređaju je zgodno i profesionalno, a nudi neusporedive dezinfekcijske i osvježavajuće karakteristike koje obična glačala ne mogu osigurati.

Sustav za punjenje vode osigurava stalan tlak pare tijekom vodoravnog i okomitog peglanja. Postiže rezultat kemijskog čišćenja, koristeći samo snagu pare, štedeći vaše vrijeme i novac. Štiti čak i najosjetljivije tkanine, uključujući svilu, samt, vunu, kašmir..

5. PROČIŠĆAVANJE I AROMATERAPIJA ZRAKA

Luksuz čistog zrakar

Ne bismo trebali uzimati normalno disanje zdravo za gotovo, osobito s porastom astme i alergijama. Zbog toga su znanstvenici Zeptera osigurali da Tuttoluxo tehnologija može čistiti zrak koji udišemo.

Sustav za filtriranje filtrira gotovo 100% čestica prašine koje prolaze kroz sam uređaj. Pročišćava zrak koji udišemo. Običan usisavač širi prljavštinu s tepiha u zrak, koji potom udišemo, ali Tuttoluxo čisti naše tepihe i istodobno pročišćava zrak.

Možete poboljšati raspoloženje, osvježiti se i opustiti se u oazi wellnessa; samo dodavanjem nekoliko kapi Zepter mirisa u spremnik čiste vode.

6. OVLAŽIVANJE ZRAKA

Wellness oaza

Glavobolje su česta boljka ali mnogi ne znaju da su često uzrokovane niskom kvalitetom zraka u našim domovima. Još jedna izvanredna značajka Tuttoluxo-a je što može učiniti naše domove zdravijim mjesto, isparavajući vlažan zrak unutar prostorije.

Suhi zrak uzrokuje, stanje suhe kože, oštećene kose, smanjenja kvalitete sna, pogoršava simptome alergija i astme, česte prehlade, gripu, respiratorne tegobe, grlobolju, krvarenja iz nosa i suhi kašalj.

Zrak možete ovlažiti na dva načina:

  • Ispuštanje pare pomoću fleksibilne cijevi
  • “Isparavanjem” kroz dodatni pribor.

TUTTOLUXO vraća vlagu suhom, zimskom zraku, poboljšava vaše zdravlje i disanje ponovno postaje zadovoljstvo.

NE SAMO DA DOBIJETE ONO ZA ŠTO PLAĆATE – DOBIJETE VIŠE, MNOGO VIŠE

VRHUNSKE KARAKTERISTIKE TUTTOLUXO-A

HIGIJENSKI

Unutar nekoliko minuta, 2 snažna grijača (2 x 1050 W) stvorit će paru približne temperature od oko 148°C.Visoka temperature uništit će mikrobe, bakterije, viruse, prašinske grinje i ostale mikroskopske organizme koji žive u sagovima, madracima i pokućstvu, a mogu uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme poput astme i alergije. Dizajn bojlera daje stalan i kontinuiran pritisak čak i u najzahtjevnijim uvjetima rada. Dobivamo snagu pare kada ju trebamo i ne moramo čekati da se bojler ohladi prije ponovnog punjenja.

SNAŽNO

Tuttoluxo nudi kontinuiranu snagu. Tlak pare je 450 kPa (4,5 bara). Snažni mlaz pare razgradit će i najtvrdokorniju prljavštinu, dok će snažni usisni motor usisati svu prljavštinu. Pomoću Tuttoluxo-a istovremeno možemo usisavati i čistiti parom na mjestima koja nikad nisu bila moguća! Potreban je samo jedan dodir prstom za podešavanje usisavanja za svaku situaciju. Brzo povećajte ili smanjite brzinu usisavanja izravno iz ručke, bez zaustavljanja, bez napora i bez veće potrošnje energije ! Snažan i moćan, ne treba hlađenje i zagrijava kao i drugi sustavi za parno čišćenje.

UČINKOVITO

Tuttoluxo ususni motor za je remek – djelo. Ima prednosti motora 1200 W, ali njegova učinkovitost jednaka je motoru od 1600 W. Tuttoluxo je pametan uređaj, moćniji je, učinkovitiji, ekonomičniji, ekološki prihvatljiviji jednostavno pametniji ! Veličina nije bitna već njegova trajnost!

ISPLATIVO

Pomislite samo, više nikada nećete morati trošiti novac na skupe i opasne proizvode za čišćenje. Niti ćete više trebati trošiti novac na vrećice i filtre usisavača:

  • To je ušteda od 100% na vrećicama.
  • To je ušteda od 100% na kemikalijama.

Para je tako efikasna – jedna litra vode daje oko 1000 litara pare, a zbog domišljatog dizajna aparata TUTTOLUXO možete kotao ponovo napuniti dok je aparat u upotrebi i tako nikada nećete ostati bez pare.

TUTTOLUXO može:

  • Uštedjeti do 50% vremena utrošenog na čišćenje
  • Uštedjeti do 70% vremena potrošenog na glačanje

Karizmatična inteligencija aparata upozorava vas kad se voda u spremniku potrošila. Učinkoviti usisni motor aparata TUTTOLUXO 6S/6SB radi s manjom snagom nego što bi to zaključili sudeći po njegovoj učinkovitosti. Na taj način štedite novac i na računima za struju

A koji je bolji način za uštedu na troškovima liječenja i doktora nego da svoje kućno okruženje održavate čistim i zdravim – vaš dom je vaše prvo sklonište od opasnosti suvremenog življenja.

Tuttoluxo_Zepter

TUTTOLOUXO FILTERI – PERIVI I DUGOTRAJNI

1. FILTAR SIGURNOSNOG PLOVKA

Ovaj filtar hvata veće komade nečistoće (npr. lišće), koji ne budu uhvaćeni u sustav ispiranja putem Spray System i zato predstavlja važnog stražara i zaštitnika za usisni filtar za zrak.

2. FILTAR USISNOG ZRAKA

Ovaj filtar pročišćava zrak koji prolazi kroz uređaj i ne samo da uklanja neugodne mirise nego i sprječava malim česticama koje nije filtrirao Spray System izlazak iz uređaja.

3. POLIESTERSKI FILTAR

Poliesterski filtar na stražnjem ispustu za zrak dizajniran je tako da hvata sitne čestice od 0,3 mikrona i tako hvata sve čestice koje su uspjele proći kroz prethodne razine filtriranja. Poliesterski filtar koji se uglavnom koristi za smanjenje buke čini TUTTOLUXO 6S/6SB jednim od najtiših aparata u svojoj klasi u svijetu.

4. ZRAČNI FILTAR MOTORA

Dizajniran za sprečavanje blokiranja motora raznim česticama (iz tepiha, kućnih ljubimaca ili nečim drugim). Također se koristi za filtriranje zraka za hlađenje motora, što je jedinstvena funkcija koju možete naći samo kod modela TUTTOLUXO.

HEPA (High Efficiency Particulate Air) FILTAR, opcija
Tehnologija HEPA filtra osigurava maksimalnu učinkovitost hvatanja 99,97% čestica veličine čak do 0,3 mikrona. HEPA filtar također pomaže u eliminaciji mikroorganizama u zraku u zatvorenom prostoru.