VAŠ MODNI IZBOR ZA LUKSUZNI STOL

Kimono, Caprice, Senator i Venus imena su Zepterovih kompleta pribora za jelo:

Jedinstven izbor vječnih materijala, posrebreni, pozlaćeni i sa završnom obradom visokog sjaja, što odaje luksuzni stil.

Kvaliteta, funkcionalnost i dizajn pribora za jelo Zepter udovoljavaju najvišim standardima. Izrađen je od vrhunskog CrNi 18/10 čelika. Komadi su debljine do 4 mm, što nadilazi standarde kvalitete pribora za jelo.

Vrhunska tehnologija, konstantno stručno nadgledanje i kontrola kvalitete (detaljno) jamče najvišu kvalitetu svakog pojedinog komada. Zepter je primio odgovarajući certifikat da potvrdi vrhunsku kvalitetu svojih pribora za jelo.

(Certifikat br. - ZE 53549 Dokazana kvaliteta zeptera - komad po komad).

Kupci imaju različite zahtjeve i ukuse, tako da su setovi napravljeni tako da odgovaraju njihovim različitim potrebama i željama. Točnije, svatko može odabrati pribor za jelo u skladu sa svojim potrebama domaćinstva i osobnim ukusom.

Zepter pribor za jelo izrađen je od čelika CrNi 18/10, u četiri verzije i svaki dio poliranog seta odlikuje svojim blistavim sjajem. U zadnjoj fazi na predmete se nanosi sloj izuzetno tvrdog srebra i zlata (24 ct finog zlata i 999 finog srebra debljine do 40 mikrona).

NAJFINIJA KVALITETA ZA NAJELEGANTNIJI STOL.