OTKRIJTE SVOJ UKUS

Bez obzira jeste li ljubitelj kave iličaja, elegantan i funkcionalan ZEPRESSO TREND nudi sve što poželite u pogledu kvalitete i ukusa. ZEPRESSO TREND je neophodan aparat za kavuili čaj, modernogdizajna, malih deminzija i lagan, savršeno je jednostavna za uporabu i održavanje. Napravljen isključivo od najkvalitetnijih materijala kako bi zadovoljio najstrože svjetske kriterije.

Zepresso trend je aparat nove generacije za tople i hladne napitkeu kapsulama. Najsuvremenija tehnologija omogućava pripremu napitaka izvanrednog okusa,od kave i čaja do Medizep napitaka. Aparat je jednostavan za uporabu i za nekoliko trenutaka je spreman je za sljedeću šalicu toplog ili hladnog pića u bilo kojem trenutku.

Zlatna boja savršeno odgovara klasičnom i profinjenom okusu, dok veseli Mondrianbiraju otvorene osobe koje prate trendove. Moderan dizajn i inovativna tehnologija za one koji zahtijevaju najviše standarde!

LJUBITELJI KAVE - UKLJUČITE SVOJA ČULA

Otkrivanje jedinstvenih aroma u zrnima najfinije kave na svijetu započinje procesom prženja. Odabrali smo najbolja zrna kave koja potječu iz najboljih plantaža za uzgoj kave, pržena su koristeći tradicionalne metode pečenja, Tako smo sačuvali njen jedinstven okus i aromu, u kojima možete uživati svakog dana.

Naša selekcija kave je raskošna eksplozija okusa u svakoj šalici i istinskog zadovoljstvo za ljubitelje ovog napitka. Uz intenzivnu mješavinu kave Arabica i Robusta, prodaju se u kutiji od po 10 kapsula, a kompatibilne su i s Nespresso® aparatima. Nudimo vam izbor od 5 različitih vrsta kave.

"Kava bi trebala biti vruća kao pakao, crna kao vrag, čista poput anđela i slatka kao ljubav"  - Charles-Maurice de Talleyrand

Zepter-Zepresso-Coffee-(2)

ZeprezzoTrend_Zepter